Khamis, Mei 05, 2016

Kandid Feminin!

Seringkali kita tatap gambar-gambar hebat kumpulan Feminin dengan pose yang istimewa dan tersendiri. Memang tidak dinafikan Feminin memang mahir dalam memberi gaya yang unik serta berlainan dalam setiap sesi fotografi yang mereka lakukan. 

Namun kali ini kami ingin kongsikan foto-foto kandid daripada Feminin yang sempat dirakamkan oleh lensa kamera. Satu yang pasti, walau pun ianya kandid, hasilnya mereka tetap kelihatan Feminin dengan aura bintang yang masih terselah...


BELUM SEDIA... atas dasar profesionl persembahan tetap diteruskan dan tidak kesediaan mereka hanya menganggu sedikit di awal persembahan.


GEMENTAR... Walaupun bergelar bintang, perasaan gugup sebelum melakukan satu-satu persembahan tetap wujud, dan inilah gaya Feminin di belakang pentas apabila  mereka gementar.


SENTUHAN AKHIR... Gaya Yatie ketika mendapatkan sentuhan terakhir sebelum tampil di khalayak. Kesempurnaan menjadi sasaran setiap anggota Feminin agar peminat berpuas hati setiap kali Feminin beraksi.


KELETIHAN... Macam-macam gaya ada apabila masing-masing melepaskan keletihan... menunjukkan mereka juga orang biasa seperti kita, kepenatan dan tidak kisah melepas lelah di warung-warung tepi jalan sekalipun.


GURAU SENDA... Antara cara mereka menyerap tekanan kerja adalah sentiasa bergurau senda dan enjoy dalam melaksanakan tugasan yang diberi. Ini tidak bermakna Feminin bermain-main dan tidak serius tetapi memastikan tekanan tidak menggugat kualiti kerja mereka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan