Jumaat, Mac 25, 2016

Photos Collection - Poster (Part 3)

Feminin dan poster umpama lagu dan irama yang tidak mampu dipisahkan. Kepelbagaian penampilan yang diberi Feminin selain populariti mereka, menjadikan Feminin terus-terusan rebutan penerbitan majalah untuk dipaparkan sebagai poster. Walau banyak manapun mereka ditampilkan sebagai poster, percayalah tiada satupun yang sama hasilnya. Feminin akan sentiasa memberi sentuhan istimewa mereka untuk setiap penerbitan yang berbeza.

Sekali lagi kami himpunkan poster-poster Feminin untuk imbauan semua ketika mereka masih aktif di persada muzik tanahair kita. Untuk tatapan semua... pasti pandang tidak jemu!


Majalah Hai : Poster edisi istimewa ketika Feminin sedang dalam rangka kerja promosi album ketiga mereka. Mereka memilih untuk tampil

Majalah VariaPop : Poster khas dari VariaPop yang menghimpunkan wajah-wajah Feminin yang pernah mereka rakamkan.


Majalah Remaja : Poster untuk edisi raya yang menampilkan Feminin dengan gaya lebaran terkini bagi ikutan remaja ketika itu.


Majalah Media Hiburan : Feminin diberi penghormatan bergambar dalam poster bersama motosikal Kriss, motosikal pertama buatan Malaysia.


Majalah Pesta : Lagi gaya raya Feminin yang diabadikan dalam poster. Menggayakan baju kurung Kedah dengan sentuhan moden gaya Feminin!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan