Rabu, Ogos 14, 2013

Kami Masih Feminin Belum Mahu Bersara

Artikel diambil daripada Media HiburanSetelah tiga tahun tidak muncul, kehadiran ketiga-tiga anggota Feminin iaitu As, Yatie dan Watie pada malam Anugerah Bintang Popular agak 'surprise' dikalangan wartawan.

Ini adalah kerana masing-masing lebih senang diam di rumah kalau tiada sebarang program. Menyentuh keadaan mereka yang agak berisi, menurut salah seorang anggotanya, kehidupan mereka bukan macam dulu lagi.

"Saya hanya duduk di rumah sahaja. Sesekali bila dapat tawaran sebagai pengacara baru saya keluar. Saya pernah bekerja tetapi saya rasa susah. Mungkin kerana dah biasa menyanyi," kata As.

Yatie yang kini dalam pengajian Ijazah Sarjana Kewangan di UiTM berkata, kehidupannya yang sarat dengan assignment dan buku menyebabkan badannya tidak seperti dulu lagi. "Dulu masa zaman Feminin, masa banyak diisi dengan show, latihan dan menari. Sekarang hanya duduk dengan buku-buku dan assignment," kata Yatie.

Bagi Watie pula, dia lebih suka membantu pakciknya berniaga. "Saya lebih suka low-profile. Duduk rumah tolong mak," kata Watie.

Namun menurut Feminin, mereka bersedia untuk menguruskan badan sekiranya projek mereka untuk menerbitkan album baru pada tahun hadapan berjalan lancar.

Klik gambar untuk besar dan lihat artikel asal.

Berikut adalah ganbar-gambar lain semasa post event...Tiada ulasan:

Catat Ulasan