Rabu, Julai 17, 2013

Lagi Interpretasi Peminat Untuk Feminin

Sekali lagi kami himpunkan interpretasi GOFF untuk satu-satunya kumpulan wanita yang istimewa dan tersendiri iaitu Feminin. Segalanya diterjemahkan ke dalam gambar-gambar Feminin serta video yang dikirimkan kepada kami, semuanya ikhlas dari sanubari anda sebagai tanda sokongan dan sanjungan kepada satu-satunya 'living legend'... kumpulan Feminin.


Kiriman Fisya Kejora - Fisya telah menaik tarafkan gambar lama Feminin kepada lebih bermutu dan segar untuk ditatapi. Hasilnya, gambar Feminin ketika berambut pendek ini kelihatan amat 'current' dan seiring dengan zaman kini.Kiriman Fitri Zainal Khaleed - Seperti mana Fisya, Fitri juga telah menaik tarafkan gambar Feminin, cuma bezanya Fitri memilih foto hitam putih, imej ketika album ketiga Feminin. Tidak kira samada berwarna atau tidak, apabila di tangan Feminin hasilnya memang cukup menarik untuk ditatapi. Cukup ketara aura yang mereka miliki dalam gambar kiriman Fitri iniKiriman Rain Hamzah - Lain pula interpretasi Rain apabila menggunakan kaedah 'super impose' kepada gambar-gambar Feminin. Rain telah memilih gambar ketika Feminin masih berlima dengan imej ceria semasa di awal kemunculan mereka dahulu. Hasilnya memang lain daripada yang lain! Dengan suntikan eleman teknologi, memberikan hasil yang cukup segar dan kreatif.


Kiriman Fairuz Fee Tauhid - Olahan semula video muzik yang diadaptasikan daripada lagu 'Hanya Sekali' ini memang suatu yang kami tunggu-tunggu. Bagaimana orang muda menilai dan menterjemahkan semula lagu Feminin adalah suatu yang unik dan tersendiri. Pemilihan latar cahaya yang suram menyerlahkan lagi sisi romantik lagu ini.Kiriman Ahmad Yassier - Ini pula video muzik instrumental daripada Ahmad Yassier yang menyampaikan lagu 'Untukmu'. Petikan piano yang sungguh mengasyikkan ini mampu memberi kesan lain kepada lagu malar segar Feminin. Satu pujian kepada atas usaha anda ini.Tiada ulasan:

Catat Ulasan