Jumaat, Mac 29, 2013

Rancangan Mikroskop - Tetap Bersama (Live)
Di awal 90an rangkaian TV3 telah menerbitkan sebuah rancangan berkonsepkan infotainment berjudul 'Mikroskop'. Rancangan ini telah diacarakan oleh personaliti terkenal Azwan Ali dan ke udara secara mingguan.

Setiap episod akan membicarakan isu-isu ringan industri seni bersama barisan panel atau artis jemputan. Bagi menambahkan lagi tarikan, rancangan ini turut diserikan dengan persembahan artis yang kebiasaannya ada berkaitan dengan isu yang dibincangkan.

Salah satu episod Mikroskop telah mengundang kumpulan Feminin yang turut membuat persembahan lagu 'Tetap Bersama' secara langsung secara bertenaga. Episod ini telah mengupas isu iaitu lebih dari seorang kaum keluarga yang terlibat dalam dunia hiburan. Feminin yang turut dianggotai As serta Watie yang merupakan adik-beradik amat kena untuk diundang bagi berkongsi pengalaman mereka untuk tajuk yang dipilih.

KRU serta Syanie dan ibunya Puan Ruhani turut diundang sebagai panel. Feminin tampil dengan imej trendy dan sofistikated dengan persalinan blaus pendek bewarna merah yang disertakan dengan skaf kepala yang diikat kreatif. Bagi menambahkan keunikan serta 'trademark' Feminin, mereka turut mengenakan stoking paras lutut dengan warna senada dengan persalinan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan