Rabu, Februari 27, 2013

Interpretasi Peminat untuk Feminin

Berbagai-bagai kaedah yang digunakan oleh para peminat bagi menzahirkan sokongan mereka kepada artis pujaan masing-masing. Perkara istimewa ini turut dilakukan oleh peminat-peminat Feminin sebagai salah satu cara sanjungan dan penghargaan mereka kepada kumpulan yang pernah dan terus menjadi ikonik dunia seni Malaysia.

Antara yang kami sering terima adalah gambar-gambar Feminin yang telah di edit dan diterjemahkan semula dari persepktif mereka. Walaupun Feminin telah tidak aktif lagi beraksi, mungkin cara ini sedikit sebanyak mampu untuk mengurangkan rindu kita kepada kumpulan Feminin.

Kiriman Emylia Hana Azmi - Emylia menyemarakkan lagi mood raya dengan ucapan lebaran yang diserikan dengan gambar-gambar poskad setiap ahli Feminin. Bagi kami, hasilnya cukup kreatif dan 'fresh'...


Tidak dapat dinafikan, kad raya Feminin ini mampu menceriakan lagi Raya kita...


Kiriman Ole Rock (nama akaun facebook) - Ole Rock pula ternyata mempunyai ideanya tersendiri meinterpretasikan koleksi gambar-gambar Feminin yang pernah disiarkan dalam blog ini mengikut acuannya. Hasilnya lebih bertema, antara lain beliau menghimpunkan album-album yang pernah dihasilkan Feminin serta gambar-gambar Feminin mengikut bilangan ahli yang aktif ketika itu di dalam satu koleksi gambar.

Album-album yang pernah dihasilkan oleh Feminin

Feminin - The Best of Five

Feminin - The Best of Four

Gaya Feminin dari tahun ke tahun...

Feminin - The Best of Three


Kiriman Jamrin Onum - Berbeza pula dengan GOFF yang ini, Jamrin cuba 'melahirkan' semula gambar-gambar 'classy' Feminin dengan sentuhan teknologi terkini. Bagi mereka yang baru mengenali Feminin, hasil sentuhan GOFF ini akan terasa seolah-olah Feminin masih berada di takhta seni arus perdana. Slogan yang dipilih iaitu FEMININity juga agak 'catchy' dan sesuai dengan keseluruhan konsep yang dibawa oleh Feminin.

Feminin rulez!!!

The style of Feminin...


Kiriman Rain (nama sebenar tidak diberi...) - Ternyata Rain menggunakan bakat melukis yang dimiliki dengan menzahirkannya dalam potret eksklusif Feminin. Hasilnya memang mengagumkan kami dan ternyata begitu berharga untuk terus disimpan sebagai salah satu khazanah yang tidak ternilai. 'Thumb up' buat pengirim!!!


WOW! 'Hidup' kaset terbaik Feminin ini daripada sentuhan semulajadi Rain.

Anda lihat, anda nilai lah sendiri *(^_^)*

Tiada ulasan:

Catat Ulasan