Rabu, November 07, 2012

Photos Collection - From FEMININ With Luv (Part 1)

Pelbagai cara boleh diterjemahkan oleh kita sebagai tanda sokongan terhadap kumpulan kesayangan ramai... Feminin. Selain membeli album-album dan produk-produk yang dihasilkan oleh mereka atau pun menghadiri setiap persembahan Feminin, antara yang menjadi bukti meminati Feminin adalah mendapatkan tandatangan autograf mereka.

Selain sebagai tanda peminat setia, ia juga boleh menjadi kenang-kenangan yang tidak ternilai harganya sampai bila-bila. Dengan sumbangan juga kongsian anda semua, kami himpunkan kali ini gambar-gambar tandatangan autograf Feminin untuk tatapan semua.The fabulous 5... tandatangan Feminin ketika di awal kemunculan mereka. Along masih ada menganggotai Feminin ketika ini.


The perfect 5... menurunkan autograf pada salah satu gambar master piece Feminin untuk peminat mereka.


Poster promosi album 'Kini' yang ditandatangani oleh Feminin untuk diedarkan kepada pembeli album serta ketika mereka mengadakan 'road tour promotion'.


Poster daripada majalah Media Hiburan yang disertakan autograf mereka khusus untuk pembaca MH.


Bagi berlaku adil, ini pula poster daripada majalah URTV yang turut disertakan autograf mereka khusus untuk pembaca URTV.


Daripada salah seorang peminat setia Feminin... Feminin menurunkan autograf mereka pada saputangan. Terbaek!!!


Antara bahan promosi ketika pelancaran album 'Kembali'. Poster yang ditandatangani secara langsung ketika sesi promosi bertemu dengan peminat.


Kongsian salah seorang GOFF yang berjaya mendapatkan tandatangan terkini  Feminin ketika Album Kompilasi mereka dikeluarkan. Satu usaha yang amat hebat walaupun hanya tandatangan Yatie dan Deq Nor.
Sesungguhnya, sebagai peminat banyak cara boleh dilakukan untuk menzahirkan tanda sokongan serta minat mendalam kita terhadap Feminin. Pada masa yang sama pelbagai cara juga telah diusahakan Feminin untuk memberi kepuasan kepada para peminat mereka, kerana diakui bukan mudah untuk Feminin menemui setiap peminat mereka secara berdepan... untuk menghargai dokongan hebat semua, inilah antara tanda-tanda 'From Feminin With Luv'...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan