Rabu, Disember 28, 2011

Photos Collection - Poster (Part 1)

Peminat-peminat dunia muzik era 90an memang terkenal dengan aktiviti mengumpul poster-poster artis kegemaran mereka. Ketika itu, pihak penerbitan khususnya majalah hiburan sentiasa berlumba-lumba mengeluarkan poster artis samada bersaiz besar atau sekadar pin-up sebagai umpan untuk melariskan jualan terbitan mereka. Artis-artis popular sering dijadikan rebutan untuk tampil sebagai penghias poster.

Femini tidak terkecuali, selain populariti yang dikecapi ditambah pula dengan sering tampil dengan imej yang unik menjadikan mereka antara artis 'wajib' untuk dijadikan poster setiap penerbitan sekurang-kurangnya sekali dalam setahun. Berikut adalah antara poster-poster menampilkan Feminin yang ada dalam simpanan kami untuk anda semua...

Antara poster awal Feminin, ketika mereka masih berlima. Diwaktu ini, Feminin telah terpilih menjadi duta produk bagi barangan 'Apple Mints'.


Poster untuk majalah URTV, Feminin tampil dengan gaya dan tatarias 'rock chicks'.

Gaya Feminin ala-ala 60's. Poster yang dibuat bersempena dengan kelahiran album ketiga mereka. Poster ini diberi sekali kepada pembeli kaset atau CD.

Setelah Feminin tinggal bertiga, mereka masih terpilih untuk menjadi penghias poster. Kali ini untuk majalah Hai.


Poster pin-up majalah Media Hiburan mereka muncul dengan gaya elegan yg 'up to date'.

Red evening dress dengan gaya rambut yang classy dipilih untuk poster pin-up URTV. 


Ini adalah sebahagian poster yang ada dalam milikan kami. Jangan ketinggalan untuk saksikan lain-lain poster Feminin pada entri mendatang. Kepada Gang of Feminin yang masih ada menyimpan poster-poster mereka, mohon berkongsi kepada kami untuk kami kongsikan kepada gang yang lain.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan