Rabu, Oktober 19, 2011

Photos Collection - Feminin Give Back!

Pada zaman kegemilangan Feminin dahulu, selain sibuk dengan undangan persembahan dan sesi fotografi, mereka tetap berkesempatan meluangkan masa untuk 'memberi' khidmat mereka kepada masyarakat. Dengan populariti yang mereka raih, tidak salah rasanya untuk Feminin menarik perhatian masyarakat khususnya untuk kerja-kerja amal  dan berkebajikan.

Untuk entri kali ini, kami kongsikan sebahagian detik-detik 'Feminin Give Back!' untuk tatapan kita bersama. Mungkin anda berada ketika 'moment' ini dirakam dahulu. Enjoy! 


Dalam satu majlis semasa diundang untuk merasmikan sebuah salon dan butik kecantikan di ibukota Kuala Lumpur.Dua gambar berikut dirakamkan ketika Feminin hadir di majlis tahlil dan doa selamat untuk seniman tersohor negara, arwahyarham Sudirman Haji Arshad.

Di meja jamuan selepas majlis tahlil dan doa selamat. 

Kenangan bersama rakan-rakan artis yang hadir pada majlis berkenaan.


Ketika hadir meraikan pemenang pertandingan Feminin Telekuiz sempena kelahiran album 'Kini' sekitar tahun 1995. Gambar diambil semasa Feminin menghadiri majlis ulangtahun majalah Media Hiburan. Yang berbaju putih adalah penyanyi Azie.Feminin turut memberi sokongan kepada penganjuran Larian Tahun Baru 1997 yang dianjurkan oleh Kumpulan Utusan.Feminin juga terlibat sebagai juri mencari bintang Lux, sebuah pertandingan nyanyian, ketika mereka menjadi duta sabun Lux. Gambar-gambar berikut pula diambil di majlis penganugerahan cakera platinum atas kejayaan album 'Kini' dan juga perlancaran album 'Kembali' mereka.

Bersama penerbit album... KRU...

Bergambar bersama memperagakan imej baru mereka kepada wartawan.

Bergambar kenangan bersama pengurus besar Warner Music Malaysia, label naungan Feminin. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan