Rabu, Oktober 26, 2011

Photos Collection - Behind The Scene...

Seringkali kami paparkan koleksi foto-foto dalam gaya atau pose esklusif daripada kumpulan Feminin. Untuk kali ini, apa kata kami kongsikan aksi-aksi mereka di belakang tabir. Ternyata walaupun dengan populariti yang dikecapi, mereka masih kekal 'happy go lucky' dan mudah didekati. Sesuai dengan usia remaja mereka dan inilah juga antara faktor mengapa Feminin terus diingati sehingga kini.

Di belakang pentas bersama penyanyi Wann. Kami tidak dapat mengenalpasti di mana gambar ini dirakam, mungkin Feminin sedang menunggu giliran membuat persembahan atau telah selesai menyanyi... Apa-apa pun, terima kasih diucapkan kepada Gang of Feminin yang sudi berkongsi gambar ini dengan kami.

Di belakang pentas bersama penyanyi Sandi Suzuki daripada Jepun ketika mereka terlibat dalam menjayakan persembahan TV yang menggabungkan penyanyi antara Malaysia dan juga Jepun.

Setelah selesai menjayakan sebuah persembahan di Brunai. Gambar dirakam bersama Pengurus mereka abg Edd dan juga promoter daripada Brunai. 


Sentuhan akhir daripada abg Edd dan juga juru make up Feminin saudara Lan untuk sesi fotografi muka hadapan majalah Media Hiburan dengan penampilan 'botak' mereka.


Ceria bersama jurutari mereka saudara Amri setelah selesai menjayakan persembahan menyambut tahun baru di Dataran Merdeka.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan