Rabu, September 21, 2011

Photos Collection - Best of Four (Part 6)

Fesyen Rambut

Bagai aur dan tebing... itulah perumpamaan yang bertepatan untuk Feminin dan juga fesyen rambut. Untuk itu, entri kali ini kami fokuskan kepada gaya rambut Feminin sepanjang penglibatan mereka secara aktif dalam dunia hiburan. Saksikan koleksi foto-foto dengan pelbagai fesyen rambut yang pernah mereka gayakan.

Gaya rambut berpotongan pendek ala 'Tomboy' tetapi diserikan dengan aksesori dan tatarias yang tetap menyerlahkan Feminin.

Salah satu gaya rambut 'High Class' dari Feminin. Dandanan unik dan tersendiri mirip gaya di majlis rasmi Eropah.

Bergaya chicky dengan dua sanggul dari rambut yang ditocang. tidak keterlaluan jika kami nyatakan gaya ini lebih ke arah Oriental.  

Gaya rambut 70an dari Feminin. bijak mengadunkan gaya lama dengan sentuhan semasa. Rambut yang dicekak dari belakang dan diangkat tinggi nyata memberi kesan 'happy go lucky' sesuai dengan konsep yang mereka bawakan.

Berambut pendek ala helmet. Gaya yang berjaya bukan sahaja mencipta kelainan tetapi menjadi kegilaan remaja untuk meniru gaya ini pada ketika itu!

Gaya rambut ringkas yang diikat dua tetapi perhatikan getah pengikat rambut yang berwarna terang, gaya ringkas menjadi 'mahal' bila digayakan oleh Feminin. Inilah antara keupayaan mereka yang menjadikan mereka berada pada kelas yang tersendiri!

Lagi gaya rambut helmet Feminin cuma bezanya kali ini untuk tidak nampak sama, mereka runcingkan/lentikkan dihujung rambut mereka.

Walaupun tetap bergaya rambut helmet, mungkin pada yang lain berambur pendek membataskan penampilan tetapi tidak bagi Feminin. Padanan hitam dari tatarias wajah sehinggalah ke busana yang dikenakan menjadikan penampilan mereka lain daripada yang lain walaupun berambut pendek. 

Rambut tocang Poney yang diadun sempurna dengan juntaian rambut menutupi dahi. Feminin tetap Feminin...

Gaya rambut ringkas daripada Feminin. Rambut disisir kemas ke belakang yang diikat sanggul. Dikenakan pula dengan busana yang bersesuaian, walaupun bergaya rambut ringkas namun berjaya mencipta keunikannya yang tersendiri.

Gaya rambut ranggi daripada Feminin!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan