Khamis, September 15, 2011

Photos Collection - Best of Four (Part 5)

Aksesori Kepala

Kebijaksanaan Feminin dalam berfesyen serta mencipta kelainan memanglah tidak dapat disangkal lagi. Sebagai 'trendsetter' remaja ketika itu, segala yang dilakukan oleh Feminin khususnya berkenaan imej dan cara penampilan ternyata memberi kesan dan ikutan.

Kali ini kami himpunkan foto-foto mereka ketika beraksi dengan menggunakan aksesori di kepala. Perhatikan, kadang kala dengan hanya menggunakan 'effort' yang sedikit tetapi melakukannya diluar kotak atau lain dari kebiasaan, ternyata mampu memberi impak yang cukup besar...

Salah satu imej Feminin yang terus menjadi sebutan sehingga kini... menggunakan sepit rambut besar dan berbagai corak!

Walau dengan hanya bercekak rambut simple... tetapi pemilihan warna terang yang diadunkan dengan dandanan rambut yang sesuai berjaya menghasilkan nilai eksklusif pada penampilan Feminin.

Gaya Feminin ke majlis rasmi bersama riben ropol di kepala.  Dilengkapi dengan busana bercorak terang menyerlahkan sisi remaja ceria mereka tetapi tetap menepati tema majlis yang formal.

Menuju kedewasaan... memperagakan imej dengan berselindang di kepala menjadikan transformasi umur mereka tetap vouge!

Satu lagi gaya matang yang ditampilkan oleh Feminin. Menggunakan skarf dan rambut panjang palsu, berjaya menghasilkan 'kelembutan' mereka walaupun sering tampil lincah ketika beraksi di pentas...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan