Selasa, September 14, 2010

Photos Collection - Hari Raya (Part 2)

Feminin di Hari Raya dengan imej berselindang

Seperti yang dijanjikan, kali ini Just Feminin ingin berkongsi kenangan mood raya bersama foto-foto Feminin ketika mereka menggunakan imej berselindang.

Rata-rata foto-foto ini diambil ketika album studio ketiga mereka dipasarkan. Ketika itu, imej Feminin lebih ke arah kedewasaan dan bersesuaian dengan imej yang dipilih.

1. Feminin mengenakan baju kurung Kedah berpotongan kebaya pendek dan kain mengikut tema ahli-ahli Feminin beserta selendang putih.2. Berkebaya nyonya dengan rambut di tocang 2 kecil dengan selendang putih yang dilepaskan.3. Feminin menggayakan fesyen raya moden yang lari dari kebiasaan tetapi masih mengekalkan nilai-nilai ketimuran. Dengan berskirt kulit hitam disertakan jubah jarang putih dan berselindang putih jelas menampakkan keeleganan dalam mencipta kelainan.4. Antara foto-foto terakhir Feminin untuk musim perayaan sebelum mereka mengundurkan dari dari arena muzik tanahair. Walaupun bergaya simple dengan skirt labuh hijau dan sarung satin hijau, Feminin masih berjaya mengekalkan ciri-iri keanggunan dan nilai prestij kumpulan wanita padu suara Malaysia yang unggul.5. Ini antara foto-foto hari raya yang kami gemari. Menggayakan kebaya labuh dan berkain batik beserta selindang mengikut tema ahli Feminin masing-masing. Sesi fotografi bersama kumpulan Shades ini cuba menunjukkan sisi lain Feminin daripada remaja kelincahan kepada wanita kedewasaan.6. Masih ketika sesi fotografi bersama kumpulan Shades, kali ini Feminin menukar penampilan dengan berbaju kurung Kedah dengan tocang 2 bulat. Sesuai digayakan untuk mereka yang lincah dan ceria di pagi Aidilfitri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan