Ahad, Disember 27, 2009

Koleksi - Deq Nor

Himpunan Koleksi Peribadi Deq Nor


Kenangan di Majlis Perkahwinan pada tahun 1999.

Deq Nor berbahagia melayari alam rumah tangga bersama suami tersayang.
Deq Nor kini sudah bertudung setelah mendirikan rumahtangga.


Gambar terbaru Deq Nor bersama keluarga tercinta.

22 ulasan:

  1. Antara ahli kumpulan Feminin, Deq Nor la yang paling aku terpikat hehe :D Semoga dia berterusan memakai tudung selamat dunia dan akhirat. Amin

    BalasPadam
  2. All d best utk Deq Nor... Moga terus tabah dan kuat berhadapan dgn ujian yg melanda.

    BalasPadam
  3. deq nor dah x pakai tudung semula and kerja di fast food

    BalasPadam
  4. biar btl dia xbertudung da n keja d fast food..

    BalasPadam
  5. Faktor keadaan menjadikan Deq Nor apa yg ada hari ini... Doakan moga Deq Nor menjadi lebih baik dari sebelumnya...

    BalasPadam
  6. BETUL KE DIA DH TAK BERTUDUNG...

    BalasPadam
  7. Ada nombor telefon dia tak?

    Dato' Megat. Bangsar 011 6579268

    BalasPadam
  8. mana ko tahu?
    contact ada?

    BalasPadam
  9. Untuk maklumat peribadi mohon berurusan terus dengan Deq Nor thru her FB account, search 'Intan Zanariah Zaharin'. Harap maklum, kami hanya berkongsi maklumat Feminin as a group...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sila ke Facebook, search 'Just Feminin' & 'Like' us at Facebook, search 'Kumpulan Feminin'. Kalau ada Twitter boleh follow kami, search 'JustFeminin'.

      Padam
  10. setiap manusia ada garis bentuk perjalanan hidup mereka...setahu saya, dlm ramai2 DEQNOR antara yg paling dididik sempurna sebagai gadis timur, budaya membaca al-quran setiap malam jumaat, bertarawih malah sewaktu sekolah juga bertudung...kita sama2 doakan yg terbaik buat dia, setiap rahmat akan dtg selepas melepasi setiap susur likur ujian yg tak bertepi, mudah2an dia selamat dilindungi Allah selalu :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu, mari kita harap dan doakan yang terbaik untuknya...

      Padam
    2. Seseorang yang tinggi imannya dan ditinggikan darjatnya pasti menerima ujian yang lebih hebat berbanding yang lain. Sentiasa bersangka baik dengan tuhan.

      Padam
  11. deq nor keje kt mna ha?

    BalasPadam
  12. GOFF semua, mana-mana komen yg agak peribadi pada penilaian kami tidak akan disiarkan. FYI, blog ini hanya untuk Feminin serta aktiviti seni mereka sahaja.
    Kami memohon maaf & moga anda memahami.

    BalasPadam
  13. Rindu ngan kumpulan feminim..please update lagi cerita pasal diorang, paling best bila dengar lagu kehadiran ulang banyak kali pun xjemu...tq

    BalasPadam
  14. dalam kumpulan feminin .. suka tengok Deq nor.. nmpak mcm tomboy skit tapi kiut .. hihih..

    BalasPadam
  15. i suka deq noor! so cute.. hope feminin will make a come back. lagu dia org byk i maseh hafal :p :D

    BalasPadam
  16. Semoga Deqnor bahagia dengan kehidupannya sekarang

    BalasPadam