Rabu, Disember 02, 2009

Feminin Member - Biodata

• Full Name : Asfarina Muhammad

• Commercial Name : AS

• Position : Lead Vocal

• DOB : 22 November 1975

• Origin State : Selangor Darul Ehsan

• Color Theme : Blue

• Status : Marriage

• Children : 1

• Hobby : Singing and Dancing

• Education : SPM



• Full Name : Noor Intan Zanariah Abdul Zarin

• Commercial Name : DEQ NOOR

• Position : Harmonie Vocal

• DOB : 9 October 1977

• Origin State : Kuala Lumpur

• Color Theme : Yellow

• Status : Marriage

• Children : 3

• Hobby : Sleeping, Dancing and Eating

• Education : SPM



• Full Name : Andriaty Abdul Rahman

• Commercial Name : YATIE

• Position : Bass Vocal

• DOB : 16 April 1978

• Origin State : Kuala Lumpur

• Color Theme : Red

• Status : Marriage

• Children : 0

• Hobby : Drawing

• Education : Master



• Full Name : Ruzilawati Muhamad

• Commercial Name : WATIE

• Position : Harmonie/Second Lead Vocal

• DOB : 18 January 1977

• Origin State : Selangor Darul Ehsan

• Color Theme : Green

• Status : Marriage

• Children : 2

• Hobby : Dancing and Singing

• Education : SPM

22 ulasan:

  1. kenapa feminin tak buat comeback? rindu lagu2 u all....saya membesar dengan lagu2 feminin...miss that moments.....miss u all....

    BalasPadam
  2. feminin ada 5 orang kan?? mana lagi sorang tu yer??

    BalasPadam
  3. Mmg ramai mengharapkan Feminin membuat comeback. Ianya bkn sst yg mustahil namun agak sukar buat masa ini memandangkan setiap anggota Feminin sibuk dgn urusan peribadi. Insya-Allah klu de keizinanNya Feminin akan kembali semula...

    Anggota ke-5 Feminin adalah Along yg hanya sempat bersama Feminin utk album pertama. Kami masih berhubungan dgn semua anggota Feminin termasuk Along melalui FB...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minta letak sekali biodata Along. Thanks.

      Padam
    2. bleh tak letak FB ahli2 feminin yg ada...

      Padam
    3. FB personal anggota Feminin kami telah kongsikan pada entri yang bertajuk 'Feminin terKINI'...
      http://justfeminin.blogspot.com/2012/12/feminin-terkini.html

      Padam
    4. Just Feminin A.K.A Admin. ko nie salah satu daripada anggota Feminin kan.. ko yang mana satu ya??

      Padam
  4. feminin nie best....

    BalasPadam
  5. best lagu"kini"...until now i stil like e song..cukup puas hati....frm spore(lioncity)

    BalasPadam
  6. Fiza : Kami check OK je fb Deq Nor :)

    BalasPadam
  7. Terkesan sgt dgn lg kini...wlupun dh 20+ thun berlalu...yg best nyer my dotter 12 years old boleh nyanyi dn suke like me these song...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 'Kini' adalah antara lagu dari Feminin yg telah mencapai taraf malar segar. Dengan melodi yg 'catchy' ditambah pula lirik lagu yg berjaya menyampaikan maksud lagu, siapa sahaja yg mendengarnya insya-Allah boleh terpikat...

      Padam
  8. Dh cuba check acct fb Deq Nor tp masih x ketemu... :-(

    BalasPadam
  9. seingat aku dulu Yatie ni rasenye masa sama2 konvo kat uitm dulu die dpt best student. 4 flat.

    BalasPadam
  10. Yatie ni melanjutkan pelajaran kat UiTM Arau selepas Feminin berpecah pd 1997 kalau tak silap.Ada student bagi tau saya "itula Feminin".Dia menunjukkan kepada seorang student perempuan.Saya tak mengenali dia..Dia dah berjaya didlm dunia korporat sekarang.

    BalasPadam
  11. Yatie memang merupakan graduan perakaunan UiTM. Seorang yang ceria, pintar dan mudah didekati. Kini beliau berkhidmat sebagai eksekutif kanan sebuah syarikat swasta di luar negara.

    BalasPadam
  12. Btul ke tarikh lahir tu? Kalu lahir thn 1975-1978...mknanya waktu feminin baru muncul album prtama thn 92...umur dorg baru 14-17 thn...muda betul...

    BalasPadam
  13. saye jumpe Along semalam di depan Sogo KL..mase dok leka layan Buskers..saye tak perasann tapi Pelukis Jalanan situ bagitau.. pada sesiapa kenal rapat dgn Along ni bleh g siasat..Along dah tak mcm ape yg korang fikir..

    BalasPadam